Lördag 8 september kl. 13.00, Camp Ripan

Myrsyran är ett terränglopp i dess rätta bemärkelse. Vi utnyttjar Kirunas myrmarker och naturliga hinder för att alla ska få en bra utmaning. I de blötaste myrar och stenigaste backar ger vi alla möjligheten att utmana sig själv innan vintern kommer. Våra banläggare gör sitt bästa för att du ska bli blöt, utmattad, skitig, nöjd och glad med syra i hela kroppen. Sträckan varierar mellan 8-12 km och efteråt så kommer alla få möjligheten att ta en värmande dusch innan middagen serveras i Camp Ripans restaurang. Myrsyran passar alla oavsett om du är elit eller motionär. Bara du sätter nivån och skapar din egen utmaning.

Paketpriser

  • Begränsat antal platser, 100 st
  • Lopp, mat och spa för endast 699kr

Efter loppet ges gott om tid för nedvarvning, dusch/spa innan det kl 17:00 blir prisutdelning och en bra middagsbuffé inne på Camp Ripan.

För fler paketalternativ eller anmälan gå in på Höjdmeter.se

Spa på Camp Ripan

Innan middagen erbjuds det gott om tid att nyttja Camp Ripans SPA. Det går att köpa svalkande öl, det bjuds på färsk frukt och juice. Flera olika bastun, pooler och relax. Det brukar ofast bli mycket snack om loppet, och utbyta upplevelser efter myrar, spår och vattenhål. Tänk på att boka på detta vid din bokning då Spa´t endast tillåter ett begränsat antal platser.